Με νίκη συνέχισε στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας του Λεβαδειακού με 3-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν πάντως η ομάδα που άνοιξε το σκορ, όταν στο 13΄ το δυνατό σουτ του Μιλιάζες απέκρουσε ο Στιλ, αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι έτσι έγινε το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Δώνη, από πάσα του Λουντ, ενώ στο 30΄ η ”οβίδα” του Μαχαίρα τράνταξε τα γκολπόστ του Άγγλου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.
Τελικά οι ”πράσινοι” έφτασαν στην ισοφάριση στο 44΄, όταν σε φάουλ του Λουντ ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στον Καλτσά, ο οποίος έγραψε το 1-1 με νέα κεφαλιά.
Στο 48ο λεπτό έγινε το 1-2, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Λεβαδειακού, από κόρνερ του Λουντ και πάλι, ο Πέτριτς πλάσαρε από κοντά δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια ”έκοψαν” το ρυθμό, με τον Στιλ να αποκρούει στο 78΄ το σουτ του Παππά και τον Καρέλη να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 84΄ με εν κινήσει καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαρινάκη.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












