Skip to main content

Ξέσπασε με «τεσσάρα» στον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης

Στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι-άουτ, προσωρινά τουλάχιστον καθώς ο Ατρόμητος παίζει τη Δευτέρα, ανέβηκε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν εύκολα του Βόλου με 4-0 στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» κι επέστρεψαν στις νίκες, μετά από τρεις συνεχείς ισοπαλίες.

Ο Λουίς Φερνάντεθ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (2΄, 45+1΄ με πέναλτι, 67΄), ενώ το άλλο γκολ των νικητών σημείωσε ο Σίτο στο 51΄.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Φερνάντεθ, μετά από γύρισμα του Κώτσιρα.

Ο Βόλος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Γέντρισεκ αστόχησε από καλή θέση στο 10΄, και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σίτο ανατράπηκε στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Καραγκιόζη και ο Φερνάντεθ ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 2-0.

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51΄ ο Σίτο με σουτ έξω από την περιοχή «σφράγισε» τη νίκη του Αστέρα, για να διαμορφωθεί στο 67΄ το 4-0, πάλι από τον Λουίς Φερνάντεθ, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Μπόρχα Φερνάντεθ.