Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Κάιπερς και Μακέλι «σφυρίζουν» στις ρεβάνς των ημιτελικών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο γενικότερα, επέλεξε η ΚΕΔ για να «σφυρίξουν» στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη (24/06).

Αμφότεροι είναι Ολλανδοί και πρόκειται για τους Μπιορν Κάιπερς και Ντάνι Μακέλι. Ο πρώτος θα είναι ο «άρχοντας» του μεγάλου ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (21:30), στο γήπεδο Καραϊσκάκη (πρώτο ματς 3-2 υπέρ του «Δικεφάλου» του Βορρά), ενώ ο συμπατριώτης του, θα «σφυρίξει» στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» (`19:00), Άρης-ΑΕΚ (η Ένωση είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 2-1).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.