Skip to main content

Επίσημο: Ανανέωσε για έναν χρόνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καβάνι

Από το πρωί της Δευτέρας (10/05) τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία του Έντινσον Καβάνι με την Γιουνάιτεντ, για τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ήρθε και η επιβεβαίωση από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων», που ανακοίνωσαν την παραμονή του Ουρουγουανού στράικερ στο «Όλντ Τράφορντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «μπέμπηδες» κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε επισήμως η παραμονή του.

Με τον τρόπο αυτό ο Καβάνι επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ, μετρώντας 9 γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις 5/10 που υπέγραψε στην αγγλική ομάδα (είχε μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν) μετρά συνολικά 15 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Έντινσον Καβανι συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο και θα μείνει στο κλαμπ έως τον Ιούνιο το 2022. Ο Καβάνι έχει σκοράρει 15 τέρματα αυτή τη σεζόν και ήταν πρωταγωνιστείς σε πολλά ευρωπαϊκά αλλά και παιχνίδια της Premier League.»