Skip to main content

Συγχαρητήρια στον Πετρούνια από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Η επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια στην κορυφή της Ευρώπης, στο αγώνισμα των κρίκων, χαιρετίστηκε με ενθουιασμό από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνεχάρη τον Ολυμπιονίκη για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού μεταλλίου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης της Ελβετίας, υπογραμμίζοντας πως χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους.

Στην ανάρτηση της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».

Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Λευτέρη Πετρούνια έδωσε, μέσω ανάρτησης στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!», έγραψε.

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους κρίκους, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, για 5η φορά στην καριέρα του» ήταν το συγχαρητήριο μήνυμα στο Twitter από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης έδωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Με το 5ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής έγραψε ιστορία και έκανε υπερήφανη ξανά όλη την Ελλάδα» σημείωσε στην ανάρτησή του στο Twitter.