Skip to main content

Ο ιδιοκτήτης του Spotify ενδιαφέρεται για την αγορά της Άρσεναλ

Το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Άρσεναλ, σε περίπτωση που η ιδιοκτήτρια αρχή των «κανονιέρηδων» θέσει θέμα πώλησης των μετοχών της, εκέφτασε ανοιχτά ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Spotify, Ντάνιελ Εκ.

Πριν από μερικές ώρες, χιλιάδες οπαδοί των «Gunners» συγκεντρώθηκαν έξω από το «Εμιρέιτς» και με συνθήματα, αλλά και πανό που κρατούσαν, ζητούσαν την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Σαμ Κρόνκι, με αφορμή την εμπλοκή της Άρσεναλ στην υπόθεση της European Super League.

Μέσω μηνύματός του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος, έσπευσε να δηλώσει την αγάπη του για την Άρσεναλ και να κάνει μία τοποθέτηση με την οποία ήρθε να «ταράξει τα νερά» στο λονδρέζικο σύλλογο ακόμη περισσότερο.

«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί, ούρλιαζα για την Άρσεναλ. Αν τεθεί θέμα πώλησης της ομάδας θα ήμουν χαρούμενος να θέσω την υποψηφιότητά μου», ήταν το μήνυμα του Εκ, το οποίο έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό απ’ τους φίλους των «κανονιέρηδων.»