Skip to main content

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Αντονίτο, υπογράφει στην Καρταχένα

Μόνο η ανακοίνωση από την ΠΑΕ απομένει για να επικυρωθεί η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αντονίτο Ρεγάλ.

Εντός των επόμενων ωρών ο 32χρονος δεξιός μπακ αναμένεται να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και να επιστρέψει στην Ισπανία, δίχως να έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα ματς την πράσινη φανέλα.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο παίκτης λίγα 24ωρα αφότου είχε υπογράψει για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον σπάνιο ιό που του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, τον άφησε εκτός για περίπου δύο μήνες.

Επέστρεψε εδώ και κάποιο διάστημα στις προπονήσεις, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι, με αποτέλεσμα να κοιτάξει κι ο ίδιος για να βρει μία άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αντονίτο αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει μαζί με τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του στην Ισπανία για να κλείσει στην Καρταχένα, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο ίδιος σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα «sportcartagena.es» τονίζοντας «…ελπίζω να βρεθώ σύντομα στην Καρταχένα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία».