Skip to main content

Εξοφλήθηκαν τη δόση Φεβρουαρίου οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε μεγάλη πίεση στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τα πρώτα σημάδια να κάνουν την εμφάνισή τους στη δόση του Φεβρουαρίου, ωστόσο, η διοίκηση κατάφερε να βρει τον τρόπο να εξοφλήσει όλους τους παίκτες.. 

Στις 7 Μαΐου κατατέθηκε στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών ένα σημαντικό μέρος της δόσης, πληρώνοντας αναλογικά ποσά (από 30% έως 60%), ανάλογα με το ύψος των απολαβών κάθε παίκτη (πιο μεγάλο ποσοστό στους χαμηλόμισθούς, μικρότερο στους υψηλόμισθούς).

Τότε οι «πράσινοι» είχαν ενημερωθεί πως θα καταβαλλόταν κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά της ΠΑΕ για να εξοφλούνταν τα υπόλοιπα χρήματα πριν το τέλος Μαΐου.

Όπερ κι εγένετο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (15/05), καθώς οι διοικούντες κατέβαλλαν και το υπόλοιπο της δόσης, εξοφλώντας πλέον όλα τα δεδουλευμένα προς τους ποδοσφαιριστές.

Κάτι που αν μη τι άλλο, ενισχύει «διαπραγματευτικά» τη θέση της διοίκησης ενόψει της «εσωτερικής» συζήτησης που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού, για το ύψος των περικοπών που θα γίνουν στα συμβόλαια των παικτών για το διάστημα του lockdown από την πανδημία του ιού Covid-19.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η διοίκηση του «τριφυλλιού» φρόντισε να είναι απόλυτα τυπική και σωστή απέναντι και στους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», στην Ακαδημία και στις θυγατρικές εταιρίες, καθώς κατέβαλλε όλα όσα τους αναλογούσαν για το μισθό Απριλίου.