Skip to main content

Super League: «Αντίο» με «τρίποντο» η Ξάνθη

Η Ξάνθη «αποχαιρέτησε» με νίκη το πρωτάθλημα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ακριτική ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 της υποβιβασμένης Βέροιας κι έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν μπροστά στο κοινό της.

Το ματς στη Ξάνθη ξεκίνησε με την ακριτική ομάδα να τιμά τον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της. Εμφανώς συγκινημένος ο Ρουμάνος προπονητής, αγκάλιασε και φίλεσε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του και μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης παρέλαβε την πλακέτα της ΠΑΕ και μία φανέλα με το νούμερο 108, όσα είναι τα ματς που έχει καθογήσει τη Ξάνθη στην τριετή παρουσία του στο τιμόνι του συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα πολύ γρήγορα με τον Γιουνές. Ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης άνοιξε το σκορ στο 20΄ με όμορφο πλασέ, για να ακολουθήσει στο 45΄ το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων με σκόρερ τον Σολτλάνι.. 

Η Ξάνθη συνέχισε να έχει το «πάνω χέρι» στο ματς και στην επανάληψη. Η ανωτερότητά της καρποφόρησε στο 75΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γιουνές με πέναλτι (3-0).