Skip to main content

Champions League: Στα ημιτελικά η Σταχτοπούτα Μονακό του Ζαρντίμ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη υποκλίνεται στην εκπληκτική Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που απομακρύνθηκε από τον Ολυμπιακό επειδή η πειραϊκή ομάδα δεν έπαιζε… ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά οδήγησε τους Μονεγάσκους στα ημιτελικά του Champions League!

Η ομάδα του πριγκιπάτου πήρε πανηγυρική πρόκριση για την τετράδα, καθώς το νικηφόρο 3-2 στο «Signal Iduna Park» του Ντόρτμουντ ακολούθησε απόψε και δεύτερη νίκη επί της Μπορούσια, αυτή τη φορά με 3-1 στο «Λουί ΙΙ», κι έτσι η Μονακό θα είναι παρούσα στην κλήρωση της 21ης Απριλίου.

Ο αγώνας, που ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση λόγω αργοπορημένης άφιξης του πούλμαν των Βεστφαλών εξαιτίας της κίνησης, τελείωσε ουσιαστικά στο 17΄, καθώς στο λεπτό εκείνο ο Φαλκάο διπλασίασε για την ομάδα του, που είχε προηγηθεί μόλις στο 3΄ με το νέο «θείο βρέφος» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους ήταν βασικός ο Παπασταθόπουλος, προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν στο 48΄ με τον Ρόις, αλλά στο 81΄ ο Ζερμέν απάλειψε κάθε ελπίδα των Γερμανών να οδηγήσουν τον αγώνα στην παράταση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.