Το μεγάλο «μπαμ» της 31ης αγωνιστικής στη Serie A έγινε στο «Φρίουλι». Η Ουντινέζε νίκησε με 3-1 τη Νάπολι κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, παράλληλα, όμως, έκανε κι ένα τεράστιο «δώρο» στη Γιουβέντους, η οποία μετά την ήττα-σοκ των «παρτενοπέι» ξέφυγε με +6 στο βαθμολογικό πίνακα επτά… στροφές πριν το φινάλε.
Οι γηπεδούχοι, που είχαν και πάλι κάτω από το δοκάρια τους τον Ορέστη Καρνέζη, προηγήθηκαν με το πέναλτι του Φερνάντες στο 14΄, ο Ιγκουαΐν ισοφάρισε στο 24΄, ενώ και πάλι ο Φερνάντες είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 25΄, μόνο που αυτή την φορά δεν τα κατάφερε από την ασβεστένια βούλα.
Ο ίδιος παίκτης, όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «πήρε το αίμα του πίσω» βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και λίγο πριν το 60΄ ο Τερό «σφράγισε» το «τρίποντο».
Ο σκόρερ της Νάπολι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75΄, κάνοντας ακόμη πιο απλά τα πράγματα για τους γηπεδούχους.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












