Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της 1ης προκριματικής φάσης του ΕURO 2022, με την συμμετοχή και της Εθνικής Γυναικών.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στο Β΄ όμιλο, μαζί με Ιταλία, Βοσνία και Λετονία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 31/5- 6/6/2021 και η Ελλάδα έχει πρώτη το δικαίωμα να διοργανώσει τον όμιλο. Η νικήτρια ομάδα θα συνεχίσει στη β΄ προκριματική, φάση που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.
Οι όμιλοι
1ος: Πορτογαλία, Κόσσοβο, Λουξεμβούργο, Κύπρος
2ος: Ελλάδα, Ιταλία, Βοσνία, Λετονία
3ος: Νησιά Φερόε, Ισραήλ, Φινλανδία.
Εν τω μεταξύ, η Εθνική Γυναικών θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2021, που θα διεξαχθούν στα Σκόπια το διάστημα 19-21 Μαρτίου.
Η 18άδα της Εθνικής: Ζυγούρα (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Κεπεσίδου (Έλμπλγκ- Πολωνία), Παναγιωτίδου, Μεντεσίδου, Γκάτζιου, Κουκμίση, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Αργυροπούλου, Φράγκου, Μανιά, Καρέλα, Μακρή, Xριστοπούλου(ΟΦΝ Ιωνίας), Κωστοπούλου, Ζενέλι, Βασιλειάδου (Βέροια 2017).
Το πρόγραμμα (2ος όμιλος)
19/3 15:00 Λιθουανία- Ελλάδα
20/3 15:00 Ισλανδία- Ελλάδα
21/3 13:00 Ελλάδα- Βόρεια Μακεδονία
*Στα πλέι οφ της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












