«Καυτός» επέστρεψε ο Λούκα Ντόντσιτς μετά το All Star Game. Με τον Σλοβένο σταρ να φτάνει σε triple double το Ντάλας επικράτησε με 115-104 του Σαν Αντόνιο στην επιστροφή των δύο ομάδων στη δράση μετά το την γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ.
Οι Μάβερικς ανέβηκαν στο 19-16 και καταλαμβάνουν την 8η θέση στη δυτική περιφέρεια, ενώ σε ό,τι αφορά τους Σπερς, βρίσκονται στο 18-15 και είναι στην 7η θέση.
Ο Ντόντσιτς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους (7/10 δίποντα, 2/10 τρίποντα, 2/3 βολές), 12 ριμπάουντ και 12 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κριστάπς Πορζίνγκις με 28 πόντους και 14 ριμπάουντ. Για τους Σπερς κορυφαίος ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 30 πόντους (11/18 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5/8 βολές), 11 ασίστ και 4 κλεψίματα.
Στο άλλο ματς το Μέμφις επικράτησε με 127-112 της Ουάσινγκτον και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 17-16, που το φέρνει στην 9η θέση της δυτικής περιφέρειας. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 29 πόντους (12/19 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/7 βολές), 20 ριμπάουντ και 4 μπλοκ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Τζα Μοράντ και Ντέσμοντ Μπέιν με 21 και 20 πόντους, αντίστοιχα.
Για τους Ουίζαρντς, που με ρεκόρ 14-21 βρίσκονται στην 12η θέση της Ανατολής, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 21 πόντους και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε 20 πόντους και 10 ασίστ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












