Skip to main content

Ευρωπαϊκό πόλο: Αήττητη πηγαίνει στον ημιτελικό η Ελλάδα

INTIME SPORTS © Intime p.a.

Την Παρασκευή η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στο Βελιγράδι για ένα εισιτήριο στον τελικό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, επιβεβαιώθηκε στην πισίνα και η Εθνική Ανδρών πέτυχε το 6/6 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η Ελλάδα νίκησε τη Ρουμανία με νταμπλ-σκορ (18-9), έκλεισε νικηφόρα και τη β΄ φάση των ομίλων, ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση κι οδεύει για τη «μάχη» απέναντι στην Ουγγαρία την Παρασκευή (23/1, 18:00), στον πρώτο ημιτελικό.

Νίκη σημαίνει τελικός αλλά και μετάλλιο, που λείπει από την λαμπρή συλλογή της. Στον δεύτερο ημιτελικό η Σερβία θα συναντήσει την Ιταλία, που νίκησε νωρίτερα 13-10 την Ουγγαρία κι εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στον ΣΤ΄ όμιλο.

Η Ελλάδα προηγήθηκε 5-0 στο οκτάλεπτο με 5/9 σουτ (0/5 η Ρουμανία), έκανε και το 6-0 (με έξι διαφορετικούς σκόρερ) για να μειώσει η Ρουμανία 6-1 με πέναλτι μετά από 12 αγωνιστικά λεπτά.

Η Εθνική ξέφυγε με +8 στο ημίχρονο (8-1), με τους αντιπάλους να έχουν 1/10 προσπάθειες και… game over για τους Ρουμάνους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.