Skip to main content

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Μέσι στην Ινδία

REUTERS/Adnan Abidi

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

O Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε τη Δευτέρα την περιοδεία του σε τέσσερις πόλεις της Ινδίας με μια σύντομη εμφάνιση στο στάδιο Arun Jaitley του Νέου Δελχί, όπου ένα πολυάριθμο πλήθος αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Το πιο πυκνοκατοικημένο έθνος του κόσμου είχε προσωρινά αφήσει στην άκρη την εμμονή του με το κρίκετ και βυθίστηκε στη μανία για τον Μέσι από τότε που έφτασε αργά την Παρασκευή με χιλιάδες οπαδούς να περιμένουν έξω από το αεροδρόμιο στην Καλκούτα.

Η εκδήλωση του Σαββάτου, ωστόσο, κατέληξε σε χάος, με εξαγριωμένους οπαδούς να πετάνε καθίσματα και να εισβάλλουν στο γήπεδο, αφού οι τοπικοί πολιτικοί βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο επικεφαλής διοργανωτής συνελήφθη από την αστυνομία. Οι εκδηλώσεις στο Χαϊντεραμπάντ και τη Βομβάη με τον 38χρονο Μέσι και τους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι, Λουίς Σουάρες και Ροντρίγκο ντε Πολ, πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα, όπως και στο Δελχί.

Η δημοσιότητα γύρω από την επίσκεψη του Μέσι έρχεται πάντως σε αντίθεση με τη γενική απαισιοδοξία που επικρατεί για την κατάσταση του ινδικού ποδοσφαίρου, καθώς η χώρα είναι 142η στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.