Skip to main content

Η εξομολόγηση του Γιαμάλ: Δεν θέλω να γίνω ο Μέσι, δεν έχω φυσιολογική ζωή 18χρονου

REUTERS/Albert Gea

Ο Ισπανός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε για την ζωή και τα όνειρά του στο ποδόσφαιρο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία μεγάλη, αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λαμίν Γιαμάλ στο CBS, μιλώντας για τα όνειρα και την ζωή του στο ποδόσφαιρο, για εκείνα που θα ήθελε να αλλάξει και την σύγκρισή του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Και οι δύο ξέρουμε ότι δεν θέλω να είμαι ο Μέσι, και ο Μέσι ξέρει ότι δεν θέλω να είμαι αυτός. Θέλω να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι, και αυτό είναι όλο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για μένα. Είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμείνει πάντα έτσι. Λατρεύω το ποδόσφαιρο γιατί είναι ένα από τα αθλήματα που τους βάζει όλους σε ίση βάση.

Είτε προέρχεσαι από πλούσια είτε από φτωχή οικογένεια, μέσα στο γήπεδο είσαι ίσος. Μπορείς να δημιουργήσεις πολλά συναισθήματα που εξαρτώνται μόνο από την παρουσία μιας μπάλας.

Νομίζω ότι είμαι ένας αθλητής του οποίου ο στόχος δεν είναι να σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ, ή να σκοράρει ένα εκατομμύριο γκολ, ή να παίξει ένα εκατομμύριο αγώνες.

Ένα παιδί 18 χρονών σχολάει από το σχολείο και πάει σπίτι. Εγώ πάω στην προπόνηση και τέσσερις παπαράτσι είναι στο σπίτι μου και με ρωτούν για τη ζωή μου. Ανοίγω την τηλεόραση και είμαι στην τηλεόραση. Περπατώ στον δρόμο και βλέπω ένα παιδί να φοράει τη φανέλα μου. Θέλω να βγω για ένα ποτό και δεν μπορώ γιατί ο κόσμος θα με σταματήσει».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.