Skip to main content

Σύλληψη άνδρα για τραυματισμό οπαδού στη Νέα Σμύρνη

Το περιστατικό αφορά τον αγώνα Πανιώνιος-Καλαμάτα στις 2 Φεβρουαρίου 2025

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, άνδρας που αναζητούνταν για τον τραυματισμό φιλάθλου κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα Πανιώνιος-Καλαμάτα στη Νέα Σμύρνη, στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μέσα σε αθλητική εγκατάσταση στη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης.

Για την πράξη του ο δράστης «χρησιμοποίησε όπλα και κάθε άλλου είδους μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα… καθώς και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία».

Ο άνδρας οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.