Skip to main content

Ο Τιάγκο Σίλβα αποχαιρέτησε την Τσέλσι

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είπε και επίσημα το «αντίο» στον σύλλογο του «Στάμφορντ Μπριτζ»

Η αποχώρησή του, που ανακοινώθηκε πριν από μια εβδομάδα, είναι πλέον κι επίσημη: Ο Τιάγκο Σίλβα αποχωρεί από την Τσέλσι, ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος σε ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βραζιλιάνος άσος ευχαρίστησε μπροστά στην κάμερα την ομάδα που τον υποδέχτηκε το 2020, μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πολύ συγκινημένος, ο 39χρονος Σίλβα εξέφρασε την αγάπη του για τους «Μπλε».

«Η Τσέλσι σημαίνει πολλά για μένα. Στην αρχή νόμιζα ότι θα μείνω μόνο ένα χρόνο και κατέληξα να μείνω τέσσερα. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη μου την οικογένεια», παραδέχτηκε ο πρώην Παριζιάνος. «Ο γιος μου παίζει στην Τσέλσι, είμαι πολύ περήφανος που ανήκει στην οικογένεια της Τσέλσι».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος. Ελπίζω να μπορέσω να αφήσω ανοιχτή την πόρτα για να επιστρέψω στο εγγύς μέλλον, να αναλάβω έναν άλλο ρόλο εδώ. Αλλά… είναι μια απερίγραπτη αγάπη», παραδέχτηκε ο Βραζιλιάνος.

«Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ. Έφτασα εν μέσω πανδημίας, αλλά ακόμα και στα social media ήταν κάτι μοναδικό. Όταν οι οπαδοί επέστρεψαν στις εξέδρες και η ζωή επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς, ένιωσα πολλή στοργή και σεβασμό για την ιστορία μου. Υπό κανονικές συνθήκες, είναι αρκετά δύσκολο να πεις αντίο. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Μια φορά μπλε, πάντα μπλε», συμπλήρωσε.