Skip to main content

Σάκκαρη: Νιώθω ότι πηγαίνω εκεί που ήμουν

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε μετά τη νίκη επί της Γκαρσιά για το παρόν και τον νέο προπονητή της

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Καρολίν Γκαρσιά και θα βρεθεί γι΄ άλλη μια χρονιά στις «16» του Indian Wells. Μετά τον αγώνα με την Γαλλίδα τενίστρια μίλησε για την αναμέτρηση, το παρόν της και τη συνεργασία με τον Ντέιβιντ Γουίτ.

«Θα έλεγα ότι είχα ξεκάθαρο πλάνο για το τι πρέπει να κάνω. Προφανώς δε θα σας δώσω λεπτομέρειες, αλλά το σερβίς ήταν σημαντικό, μιας και παίρνει ρίσκα η Γκαρσιά όταν επιστρέφει κι επίσης έχει καλό σερβίς», είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Γνωρίζεις ότι πρέπει να είσαι καλή στις επιστροφές σου απέναντί της, και να αντέξεις στο physical game. Αυτά τα δύο πρέπει να κάνεις καλά όταν αντιμετωπίζεις παίκτριες σαν την Γκαρσιά».

Όσο για τον νέο προπονητή της, τον Ντέιβιντ Γουίτ; «Αισθάνομαι χαλαρά με τον Ντέιβιντ, είναι και ο ίδιος πολύ χαλαρός. Είναι κάτι που με βοηθάει, ως ένας αγχωτικός άνθρωπος. Νομίζω ότι δεν έχω αγχωθεί για τίποτα τις τελευταίες μέρες που είμαι μαζί του».

Και η Σάκκαρη πρόσθεσε: «Τα διαχειρίζεται όλα πολύ απλά και λογικά, διότι δε νομίζω ότι είμαι άνθρωπος με τον οποίο πρέπει να περιπλέκεις τα πράγματα. Μου αρέσει ο τρόπος που πηγαίνουν τα πράγματα, και  ελπίζω να νιώθει το ίδιο και αυτός για τη συνεργασία μας».

Όσο για τη συνέχεια; «Είναι ωραίο να παίρνεις σημαντικές και άνετες νίκες και απλά να νιώθω ότι πηγαίνω εκεί που ήμουν. Ο δρόμος είναι μακρύς, βέβαια. Η φάση των “16” δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά παράλληλα νιώθω ότι κάνω το σωστό και ότι τα καλά πράγματα θα έρθουν».