Skip to main content

Παρελθόν και ο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ούτε τρεις εβδομάδες δεν «άντεξε» στον πάγκο της Λάρισας ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Λίγη ώρα μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, ο Σέρβος τεχνικός αποχαιρέτησε τους παίκτες του, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και μετά από 3 ματς στον πάγκο αποτελεί παρελθόν (μία ήττα, μία ισοπαλία και μία νίκη).

Ο λόγος της απομάκρυνσης του Ντόστανιτς δεν έχει να κάνει με το αρνητικό αποτέλεσμα της θεσσαλικής ομάδας, αλλά όπως έγινε γνωστό οφείλεται στην πρόσφατη απόλυση του μεταφραστή του από τη διοίκηση, την οποία και δεν αποδέχτηκε.

Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε την επιστροφή του συνεργάτη του, η ΠΑΕ δεν αποδέχθηκε το αίτημά του με αποτέλεσμα να παραιτηθεί (είχε αναλάβει για δεύτερη φορά τα ηνία των “βυσσινί” στις 20 Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας τον Ηλία Φυντάνη.)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.