Skip to main content

Basket League: Νίκη-ανάσα για το Μαρούσι

Η ομάδα των βορείων προαστίων βύθισε κι άλλο τον Απόλλωνα Πατρών την ώρα που εκείνη διέκοψε το σερί της των πέντε ηττών

Ένα ξέσπασμα του Αμαρουσίου στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, που συνεχίστηκε και στις αρχές της τελευταίας περιόδου, χάρισε στην αθηναϊκή ομάδα τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών με 99-73.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και κράτησε το αχαϊκό συγκρότημα στην τελευταία θέση με ρεκόρ 3-16, ενώ το Μαρούσι βελτίωσε την επίδοσή του σε 6-13 κι έφτασε την Καρδίτσα, της οποίας υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο παιχνίδι όσο διήρκεσαν οι αντοχές του Κόλεμαν (22 πόντοι), απέναντι στους πολύ άστοχους από την περιφέρεια γηπεδούχους.

Το Μαρούσι άρχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση στο τέλος της τρίτης περιόδου με Ραντούλιτσα (αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές) και Κόζεϊ και τον Ραντούλιτσα, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Νίκου Βετούλα, που νίκησε ύστερα από σερί πέντε ηττών, ήταν οι Κόζεϊ (18π.), Νικολαΐδης (19π.) και Ραντούλιτσα (17π., 12ρ.), ενώ εκτός του Κόλεμαν για τον Απόλλωνα προσπάθησαν και οι Πέρκινς (13π.), Μπράουν (14).