Skip to main content

Στον πάγκο της Μπεσίκτας ο Φερνάντο Σάντος

EPA/JOSE SENA GOULAO

Ελεύθερος μετά την τελευταία περιπέτεια στον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας ο Σάντος θα προσπαθήσει να φέρει την εμπειρία του στον τουρκικό σύλλογο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πέμπτη στο πρωτάθλημα και με διαφορά 15 βαθμών από τις συμπολίτισσες Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι, η Μπεσίκτας πασχίζει να ορθοποδήσει.

Με πέντε από τους καλύτερους παίκτες εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έλυσε και το συμβόλαιο του προπονητή Ριζά Τσαλιμπάι πριν από μερικές εβδομάδες.

Και ενώ οι Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν θέσει ως προτεραιότητά τους τον Μπρούνο Τζενέσιο, ο πρώην τεχνικός της Λιόν και της Ρεν τελικά αρνήθηκε.

Σήμερα όμως (7/1) οι «Μαύροι Αετοί» ανακοίνωσαν την ταυτότητα του νέου προπονητή τους, που δεν είναι άλλος από τον Φερνάντο Σάντος.

Χωρίς συμβόλαιο μετά το τέλος των περιπετειών του στις Εθνικές Πορτογαλίας και Πολωνίας, ο 69χρονος Πορτογάλος θα προσπαθήσει να φέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στην Μπεσίκτας για να διορθώσει την κατάσταση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.