Skip to main content

Νίκες για Σίτι και Άστον Βίλα

REUTERS/Phil Noble

«Πολίτες» και «Χωριάτες» συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις τους στις κορυφαίες θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε χωρίς να ιδρώσει με 2-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ», στην πρεμιέρα του β΄ γύρου (20ή αγωνιστική) στην Premier League κι έφτασε στην τρίτη θέση την Άρσεναλ.

Για τους «Πολίτες» επέστρεψε, έστω κι αν έμεινε στον πάγκο, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος είχε παίξει για τελευταία φορά στις 11 Αυγούστου εναντίον της Μπέρνλι, καθώς αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Με πέναλτι στο 89΄ η Άστον Βίλα επικράτησε 3-2 της Μπέρνλι στο «Βίλα Παρκ» και έφτασε την Λίβερπουλ στην πρώτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο.

Η Γουλβς έφτασε σε ένα άνετο 3-0 επί της Έβερτον στο «Μολινό» και η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε 3-1 με ανατροπή της Μπρέντφορντ.

Αποτελέσματα και σκόρερ: 

  • Λούτον-Τσέλσι 2-3 (80΄ Μπάρκλεϊ, 87΄ Αντεμπάγιο – 12΄, 70΄ Πάλμερ, 37΄ Μαντουέκε)
  • Άστον Βίλα-Μπέρνλι 3-2 (28΄ Μπέιλι, 42΄ Ντιαμπί, 89΄πεν. Ντάγκλας Λουίζ – 31΄ Αμντούνι, 71΄ Φόστερ)
  • Κρίσταλ Πάλας-Μπρέντφορντ 3-1 (14΄, 58΄ Ολίσε, 39΄ Εζε – 2΄ Λούις-Πότερ)
  • Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουν. 2-0 (14΄ Ρόδρι, 61΄ Αλβαρες)
  • Γουλβς-Έβερτον 3-0 (25΄ Κίλμαν, 53΄ Κούνια, 61΄ Ντόσον)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.