Skip to main content

Μεγάλες νίκες για Λούτον και Μπόρνμουθ

Action Images via Reuters/Matthew Childs

Απίστευτο παιχνίδι στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τους γηπεδούχους να χάνουν το ματς από δύο αυτογκόλ

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο «Μπράμαλ Λέιν», καθώς οι Τζακ Ρόμπινσον και Μπεν Σλιμάνι σημείωσαν αυτογκόλ στα τελευταία 13 λεπτά, με αποτέλεσμα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ηττηθεί με 3-2 από τη Λούτον, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Άλφι Ντόουτι στο 17΄, αλλά ένα δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο από τη Σέφιλντ ανέτρεψε το παιχνίδι, καθώς ο Όλι ΜακΜπέρνι σκόραρε για την ισοφάριση (61΄) και ο Ανέλ Αχμέντζιτς σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα Πρέμιερ Λιγκ (69΄).

Έχοντας δουλέψει τόσο σκληρά για να κάνει την ανατροπή, η γηπεδούχος παρέδωσε το προβάδισμά της με σκληρό τρόπο, καθώς ο Ρόμπινσον έστειλε μια σέντρα στα δίχτυα του Γουές Φόντεριγχαμ στο 77΄, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Σλιμάνι τέσσερα λεπτά αργότερα!

Η Λούτον παρέμεινε στη 18η θέση αλλά έφτασε στους 15 βαθμούς από 18 αγώνες, έναν βαθμό μακριά από την  ασφάλεια, ενώ η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς σε 19 αγώνες, με τις ελπίδες επιβίωσής της να έχουν δεχθεί τεράστιο πλήγμα.

Μια αναγεννημένη Μπόρνμουθ πέρασε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με μια εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Φούλαμ την Τρίτη χάρη στα γκολ των Τζάστιν Κλάιφερτ (44΄), Ντόμινικ Σολάνκε (62΄ πέναλτι) και Λουίς Σινιστέρα (90΄+3).

στους 25 πόντους από 18 αγώνες, τρεις πάνω από την Chelsea που βρίσκεται στην 11η θέση.
Η Μπόρνμουθ, χωρίς νίκη στα πρώτα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος, τρέχει μια σειρά επτά αγώνων, αήττητη, συμπεριλαμβανομένων έξι νικών και προσεχώς επίσκεψη στην Τότεναμ, την Κυριακή.

Έφτασε στους 25 βαθμούς σε 18 αγώνες και βρίσκεται στη 10η θέση, τρεις πόντους πάνω από την Τσέλσι, ενώ η Φούλαμ, που παρέμεινε στους 21 βαθμούς (13η) υποδέχεται την Άρσεναλ.