Skip to main content

Ρεσιτάλ αστοχίας από τον Ολυμπιακό και ήττα από την Βαλένθια

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και έχασαν από την ισπανική ομάδα στο ΣΕΦ με 56-63.

Ο Ολυμπιακός έβλεπε το καλάθι με το… κυάλι απόψε στο ΣΕΦ, έκανε ένα μοναδικό ρεσιτάλ αστοχίας και ηττήθηκε απόλυτα φυσιολογικά από την Βαλένθια με 56-63, στη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στη Euroleague, πέφτοντας στο 7-7.

H oμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που πριν το τζάμπολ έχασε τον Άλεκ Πίτερς λόγω προσωπικού θέματος, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με άθλια ποσοστά.

10/24 δίποντα, 9/31 τρίποντα και 9/16 βολές είχαν οι ”ερυθρόλευκοι”. Με αυτές τις επιδόσεις, παιχνίδι στο κορυφαίο επίπεδο είναι σχεδόν απίθανο να πάρεις και η ισπανική ομάδα που ήταν στοιχειωδώς εύστοχη κατάφερε να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Στη πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά, στη δεύτερη σκόραρε μόνο έντεκα πόντους, έπεισε πίσω στο σκορ από τους φιλοξενούμενους και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι Τζόουνς και Γιόβιτς με 12 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ έκαστος ήταν οι κορυφαίοι των νικητών ενώ για τους ηττημένους διασώθηκε μόνο ο Τόμας Γουόκαπ με 13 πόντους.

Tα δεκάλεπτα: 15-14, 26-35, 38-47, 56-63.