Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Σε OPAP Arena και Ηράκλειο κλείνει η αυλαία

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί απόψε με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το επίσης σημαντικό παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός.

Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται απόψε (30/10) με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, στις οποίες εμπλέκονται οι τρεις από τις τέσσερις πρωτοπόρες ομάδες.

Η αρχή θα γίνει στην OPAP Arena, όπου η «αετομαχία» της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ δέσποζε εξαρχής στο πρόγραμμα της 9ης ημέρας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ οι δύο σύλλογοι προέρχονται από τις ευρωπαϊκές εκτός έδρας αναμετρήσεις τους την περασμένη Πέμπτη στο Europa League, με την Ένωση να ηττάται 3-1 στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ και τους «ασπρόμαυρους» να νικούν με 3-2 την Αμπερντίν στη Σκωτία.

Οι δύο «Δικέφαλοι» ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, ευρισκόμενοι στο -5 από τον Παναθηναϊκό που νίκησε χθες τον Πανσερραϊκό αλλά και σε αναμονή της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου προσέφυγε ο Ολυμπιακός μετά το μηδενισμό και τον -1 βαθμό από την αθλητική δικαστή, για το μεταξύ τους ντέρμπι που διακόπηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι», που αίφνης από την κορυφή βρέθηκαν δεύτεροι, θα έχουν επίσης δύσκολη αποστολή απόψε (21:30) παίζοντας στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της κατόχου του Conference League, Γουέστ Χαμ (2-1), αλλά πλήρωσε τίμημα γι΄ αυτό χάνοντας με τραυματισμούς τους αναντικατάστατους έως τώρα, Φορτούνη και Ροντινέι.