Skip to main content

Η «τρελή» δήλωση του Μέσι για Αργεντινή και Μπαρτσελόνα

REUTERS/Rodrigo Valle

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου παρομοίωσε την παγκόσμια πρωταθλήτρια με το καταλανικό συγκρότημα που μεσουράνησε επί των ημερών του.

Ο Λιονέλ Μέσι χαμογελούσε χθες το βράδυ. Η Αργεντινή έκανε σπουδαίο παιχνίδι εναντίον του Περού (2-0), στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 και ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση, με δύο γκολ.

Στην Αργεντινή, τα σχόλια στα μέσα ενημέρωσης είναι διθυραμβικά και υποστηρίζουν ότι αυτή η ομάδα δεν φαίνεται να έχει όρια, ωθώντας και τον συνήθως ψύχραιμο ηγέτη της «Μπιανκοτσελέστε» στον γενικό ενθουσιασμό.

«Αυτή η ομάδα είναι εντυπωσιακή και συνεχίζει να εξελίσσεται, παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε φορά παίζει καλύτερα. Να τη συγκρίνουμε με την “Μπάρτσα”; Η “Μπάρτσα” είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία», δήλωσε ο Μέσι.

«Αλλά νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ κοντά αν δούμε τι έδειξε, τον τίτλο του πρωταθλητή Αμερικής και του κόσμου. Έχει πολύ σπουδαίους παίκτες, το στυλ παιχνιδιού είναι πολύ έντονο, μας ταυτίζει και μας αρέσει να παίζουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ, προκαλώντας ήδη πολλές συζητήσεις στην Ισπανία.