Skip to main content

Η Αλγερία απέσυρε την υποψηφιότητα για το Κύπελλο Εθνών

Η Ομοσπονδία της Αλγερίας επισημοποίησε την απόσυρση των υποψηφιοτήτων της για την οργάνωση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το 2025 και 2027.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας (FAF) ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσυρε την υποψηφιότητά της για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το 2025 και το 2027.

Αυτό μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Αλγερίας, επικαλούμενη τον νέο πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ουαλίντ Σάντι, χωρίς να αναφέρει τους λόγους αυτής της απόφασης.

Την περασμένη Πέμπτη ο Σάντι εξελέγη πρόεδρος της Αλγερινής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, διαδεχόμενος τον Τζαχίντ Ζεφίζεφ, ο οποίος παραιτήθηκε στα μέσα Ιουλίου.

Πριν από λίγες ημέρες, αλγερινά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου ειδήσεων Echorouk Online, ανέφεραν ότι η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CAF) θα αναθέσει τη διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2025 στο Μαρόκο, ενώ η έκδοση του 2027 θα πήγαινε στη Σενεγάλη.

Η CAF θα αποκαλύψει τις δύο διοργανώτριες χώρες του Κυπέλλου Εθνών το 2025 και το 2027 αύριο, Τετάρτη 27/9, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.