Skip to main content

Τερζής: Να βάλουμε τις βάσεις αύριο

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν.

Βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του  Conference League θέλει να κάνει αύριο (18:00 ώρας Ελλάδας) o Άρης αντιμετωπίζοντας στην Αρμενία την Αραράτ, στην πρώτη αναμέτρηση για το β΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

«Θέλουμε να βάλουμε αύριο τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Αραράτ διαθέτει παίκτες με μεγάλη ταχύτητα μπροστά, οι οποίοι θέλουν προσοχή. Οι περισσότεροι στην ενδεκάδα μας θα είναι από την περυσινή ομάδα, καθώς γνωρίζουν καλύτερα τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε», σχολίασε ο τεχνικός των «Κίτρινων», Απόστολος Τερζής.

Για την απόφασή του να μη συμπεριλάβει τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Αντώνη Αηδόνη, με δεδομένη την (αναγκαστική) απουσία του τραυματία Μπράμπετς, είπε:

«Ο Αντώνης είναι μια μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον. Δουλεύει, έχει πολλά να βελτιώσει. Επαιξε στα φιλικά που δώσαμε μετά το Ισραήλ, άλλο, όμως, είναι το φιλικό παιχνίδι και άλλο το επίσημο τέτοιο επιπέδου, όπως είναι αυτά με την Αραράτ, στα οποίο κρίνεται πρόκριση. Θα πάρει τις ευκαιρίες του όταν βελτιώσει όσα έχουμε πει. Επιλέγω να πάω αύριο με τους παίκτες μας που διαθέτουν εμπειρία και ταχύτητα».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρα πολλούς ξένους και λιγότερους Έλληνες στην ομάδα. Θελήσαμε να εντάξουμε και Έλληνες στο ρόστερ μας, δεν τελειώσαμε ακόμη με τις μεταγραφές, θα το δούμε ξανά το θέμα αυτό».

Τους παίκτες του Άρη εκπροσώπησε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, από κάθε άποψη, για αύριο. Έχουμε γνώση για το πώς παίζει ο αντίπαλος, είδαμε εικόνα του, τον έχουμε μελετήσει και ξέρουμε τι να κάνουμε για να τον αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε», υπογράμμισε.