Η Τότεναμ φαίνεται ότι θα είναι η βασική αντίπαλος της πρωτοπόρου Λέστερ στη μάχη του τίτλου της Premier League μετά την ολοκκήρωση της 27ης αγωνιστικής.
Σημαντικό έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος έχασε η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε με 2-3 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο -5 από την Λέστερ και, πλέον, το έργο των «κανονιέρηδων» 11… στροφές πριν το φινάλε της περιόδου δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.
Το παιδί-θαύμα των «μπέμπηδων», Μάρκους Ράσφορντ, εξακολουθεί να «γράφει ιστορία». Μόλις μερικά 24ωρα νωρίτερα έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ με τα 2 γκολ που πέτυχε την περασμένη Πέμπτη επί της Μίντιλαντ στο Europa League και σήμερα ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.
Ο 18χρονος επιθετικός άνοιξε με δύο γκολ στο πρώτο μέρος το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Λουίς Φαν Γκάαλ, η οποία διατήρησε τις λίγες ελπίδες που έχει για την έξοδο στους προκριματικούς του Champions League. Η Άρσεναλ μείωσε με τον Γουέλμπεκ πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ερέρα έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους «κόκκινους διάβολους» στο 65΄ και στο 69΄ ο Οζίλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για 70 λεπτά η Σουόνσι είχε βάλει πολύ δύσκολα στην Τότεναμ μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Οι «κύκνοι» προηγήθηκαν με τον Παλότσι στο πρώτο μέρος, αλλά μέσα σε 8 λεπτά στο τελευταίο 20λεπτο οι «πετεινοί» έφεραν τα πάνω κάτω με τους Τσαντλί και Ρόουζ και μείωσαν στο -2 από την πρωτοπόρο Λέστερ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












