Skip to main content

Επανάσταση Ποτσετίνο στην Τσέλσι

Η έλευση του Αργεντινού τεχνικού θα σημάνει την αποχώρηση πάρα πολλών ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της ομάδας.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήρθε, το (περίπου) μισό ρόστερ της Τσέλσι ετοιμάζεται να φύγει.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, με την έλευση του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο των «Μπλε» υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, επειδή βρίσκονται εκτός σχεδίου για την ανασυγκρότηση της ομάδας.

Ο νεόκοπος ιδιοκτήτης, ο Αμερικανός Τοντ Μπόιλι, ξόδεψε πέρυσι 600 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει μεταγραφικά το σύλλογο του Λονδίνου, τον οποίο το τέλος της Premier League βρήκε μόλις 12ο κι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα φύγουν είναι και ο Ζοάο Φέλιξ. Την είδηση ​​επιβεβαίωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος, που αγωνίστηκε δανεικός στην Τσέλσι για μισή περίοδο στην απελθούσα σεζόν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Χακίμ Ζίγιεχ, Κρίστιαν Πούλισικ, Έντουαρντ Μεντί και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι θα αποχωρήσουν σίγουρα από το «Στάμφορντ Μπριτζ», προφανώς όπως και ο Ζοάο Φέλιξ.

Σε αυτούς θα προστεθούν, κατά πάσα πιθανότητα, οι Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Μάρκο Κόβατσιτς, Κόνορ Γκάλαχερ, Τρεβό Τσαλόμπα, Λόφτους Τσικ και Νγκολό Καντέ.

Επίσης, αβέβαιο είναι το μέλλον και του πρώην Ναπολιτάνου στόπερ Καλίντου Κουλιμπαλί, ενώ βέβαιο είναι πως θα επιστρέψει στη Γιουβέντους ο Ντένις Ζακαρία.

naftemporiki.gr