Skip to main content

Λαπόρτα: Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του Μέσι

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας απηύθυνε κάλεσμα επιστροφής στον κορυφαίο παίκτη της Ιστορίας του συλλόγου.

Καλεσμένος του τηλεοπτικού σταθμού TV3 το πρωί της Δευτέρας (15/5), την επομένη του 27ου τίτλου πρωταθλητή Ισπανίας που κατάκτησε η Μπαρτσελόνα, ο Ζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε ξανά σε πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Αν και στην αρχή είχε δηλώσει πως «θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν» για να επαναφέρει τον «ψύλλο» στη διάθεση του Τσάβι Ερνάντεθ, ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν πιο σαφής στο πλατό του ισπανικού καναλιού.

«Μίλησα με τον Λέο για να διευθετήσω την κατάσταση, τότε που έπρεπε να βάλω τον οργανισμό πάνω απ΄ όλα, ακόμα και αυτόν, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον τελευταία», αποκάλυψε ο Λαπόρτα.

«Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση ήταν στοργική και ευχάριστη. Του έδωσα συγχαρητήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει μια σχέση. Με όλο τον σεβασμό στη Σαουδική Αραβία, που κάνει πολύ καλή δουλειά, η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα και η Μπάρτσα είναι το σπίτι του», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταγωνιστεί τους πάντες. Η ιστορία μας αποδεικνύει ότι έχουμε δίκιο και η αίσθηση των 400 εκατομμυρίων οπαδών μας είναι πολύ δυνατή».