Skip to main content

Ο Χόρχε Μέσι διαψεύδει τη φερόμενη συμφωνία με την Αλ Χιλάλ

Ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ τοποθετήθηκε με δήλωση στη φημολογία που αναπτύχθηκε σήμερα και κάνει για πλήρη συμφωνία με τον σαουδαραβικό σύλλογο έναντι 363 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση με την οποία διαψεύδει τις φήμες για μετακίνηση του «ψύλλου» στη Σαουδική Αραβία την επόμενη περίοδο.

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανέναν σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν θα ληφθεί πριν ο Λιονέλ τελειώσει το πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν τελειώσει τη σεζόν θα είναι η ώρα να αναλύσουμε και να δούμε τι υπάρχει, και ως εκ τούτου να λάβουμε μια απόφαση», υπογράμμισε ο πατήρ Μέσι.

«Υπάρχουν πάντα σενάρια και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να κερδίσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μία και μοναδική και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορικά, ούτε υπογεγραμμένα, ούτε συμφωνημένα και δεν θα υπάρξει τίποτα μέχρι το τέλος της περιόδου», διαβεβαίωσε.

Η δήλωση έγινε αφότου Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ανακοίνωσε την Τρίτη (9/5), επικαλούμενο σαουδαραβική πηγή, ότι η αναχώρηση του Μέσι για τη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν είναι «τελειωμένη συμφωνία».

Στο τέλος του συμβολαίου με την Παρί σε λίγες εβομάδες, ο 35χρονος Αργεντινός είχε πρόσφατα πρόταση από τον σύλλογο της Αλ Χιλάλ, που υπολογίζεται στα 363 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Αυτό θα μπορούσε να τελειώσει τη σαπουνόπερα για το μέλλον του επτάκις νικητή της Χρυσής Μπάλας, που συνδέεται με φήμες για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα ή μετακίνηση στην αμερικανική Λίγκα (MLS) για την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.