Skip to main content

Αταμάν: Υπόσχομαι ότι θα φέρουμε το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στον τίτλο

Μια μεγαλεπήβολη υπόσχεση έδωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου της Ευρωλίγκας πριν το Φάιναλ-4 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος υποσχέθηκε την κατάκτηση του τίτλου.

«Εύχομαι οι φίλοι του Παναθηναϊκού να απολαύσουν το Φάιναλ-4. Τι να υποσχεθώ. Ξέρω ότι όλοι σκέφτονται το έβδομο αστέρι στη φανέλα. Υπόσχομαι λοιπόν ότι θα φέρουμε το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ», είπε ο Αταμάν.

Και πρόσθεσε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε. Έχω ήδη κερδίσει το τρόπαιο δύο φορές στο παρελθόν, θα προσπαθήσω γι ακόμη μια φορά. Όλοι οι συνάδελφοί μου όμως έχουν το ίδιο πράγμα στο μυαλό τους».

Ο Αταμάν δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο χθεσινό επεισόδιο με οπαδούς της Φενέρ, λέγοντας ότι «δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για κάτι μικρό που συνέβη, για κάτι που θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύει όλη την οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είδαμε απλά δεκαπέντε προκλητικούς ανθρώπους, δεν εκφράζουν τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε αυτοί. Εδώ είμαστε μόνο για το μπάσκετ».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, είπε ότι «ο Παναθηναϊκός αξίζει να είναι εδώ, του πήρε 12 χρόνια. Πρέπει να έχουμε κίνητρο και να είμαστε πεινασμένοι για το τρόπαιο. Προσπαθώ να ετοιμάσω τον εαυτό και το κορμί μου».

Για τον αυριανό αγώνα υπογράμμισε: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό στη Φενέρμπαχτσε, είναι μια σπουδαία ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή. Σε κάθε αγώνα έρχονται πολύ καλά προετοιμασμένοι. Οι προσωπικότητες των παικτών είναι σημαντικές. Ελπίζω πως θα έχουμε την τύχη μαζί μας αύριο, στον ημιτελικό».

Για το γεγονός ότι βρίσκονται δύο ελληνικές ομάδες στο Φάιναλ-4, δήλωσε: «Πέρυσι πήρα μία δύσκολη απόφαση για πολλούς λόγους. Είμαι χαρούμενος που την πήρα. Μία λέξη που με χαρακτηρίζει είναι το κίνητρο. Αυτό είχα πάντα στο μυαλό μου και με ακολουθεί σε όλη την καριέρα μου. Θα σταματήσω όταν δεν έχω κίνητρο».