Skip to main content

«Πεντάρα» του Απόλλωνα Σμύρνης στον Ηρόδοτο

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της κρητικής ομάδας και παραμένει στο κατόπι της πρωτοπόρου Κηφισιάς, ενώ ο Απόλλωνας Πόντου σημείωσε νίκη παραμονής απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε ο Απόλλωνας Πόντου, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Super League 2 νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Λάρισας, σε ματς «τελικό» για την παραμονή.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε στο 10΄ ο Εσαλό και τώρα οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 16 βαθμούς, ακριβώς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Αντίθετα, εντός της ζώνης αυτής βρίσκεται η Βέροια μετά την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Νίκη Βόλου, που έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της «Βασίλισσας του Βορρά» με τα δύο γκολ του Γαβριηλίδη, στο 64΄ και στο 88΄.

Τα αποτελέσματα στον Α΄ όμιλο (ρεπό ο Ηρακλής): ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β΄ 3-2, Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 2-0, Παναθηναϊκός Β’ – Θεσπρωτός 1-1, Βέροια – Νίκη Βόλου 0-2, Απόλλων Πόντου – Ηρακλής Λάρισας 1-0, Μακεδονικός – Απόλλων Λάρισας 3-0 α.α., Αναγέννηση Καρδίτσας – Διαγόρας 3/4.

Στον Β΄ όμιλο, ο Απόλλων Σμύρνης παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κηφισιάς μετά από τη νίκη του με 5-2 επί του Ηρόδοτου στο «Γεώργιος Καμάρας».

Αντίθετα, χωρίς νικητή έληξαν τα παιχνίδια της Επισκοπής με την Παναχαϊκή και του ΠΑΟ Ρουφ με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης», ο ουραγός ΠΑΟ Ρουφ προηγήθηκε με τον Νιτσάκη στο 24΄ για να ισοφαρίσει στο 59΄ ο Βουό.

Στο «Π. Ι. Βαρδινογιάννης» οι δυο ομάδες έμειναν στο «μηδέν», με τους Καρακλάγιτς (29΄) και Χαντί (81΄) να στέκονται άτυχοι για τους Πελοποννήσιους, αφού οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Επισκοπής, Ψαρρά.

Τα αποτελέσματα στον Β΄ όμιλο (ρεπό τα Χανιά): Καλλιθέα – Προοδευτική 1-0, Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β΄ 4-0, Ηλιούπολη- ΑΕΚ Β΄ 3-1, Απόλλων Σμύρνης – Ηρόδοτος 5-2, Επισκοπή – Παναχαϊκή 0-0, ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1, Αιγάλεω – Κηφισιά 3/4.