Skip to main content

Αλλάζει τον Νάγκελσμαν με Τούχελ η Μπάγερν

Οι πρωταθλητές Γερμανίας φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον άλλοτε προπονητή των Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι για να αναλάβει άμεσα καθήκοντα.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος σε διεθνή ποδοσφαιρικά θέματα δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τον οποίο επικαλείται το γερμανικό αθλητικό περιοδικό Kicker, ο Γιούλαν Νάγκελσμαν βρίσκεται υπ΄ ατμόν στην Μπάγερν Μονάχου.

Ταυτόχρονα ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι χωρίς σύλλογο, φέρεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος για διάδοχός του!

Όταν ρωτήθηκε αν ο Νάγκελσμαν είχε ήδη μάθει κάτι γι΄ αυτό από τον σύλλογο, ο δημοσιογράφος απάντησε στο Kicker «όχι ακόμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, τις τελευταίες ημέρες έχει ήδη υπάρξει επαφή μεταξύ του Τόμας Τούχελ και της Μπάγερν. Ο Τούχελ, ο οποίος κατάκτησε το Champions League με την Τσέλσι το 2021, ζει στο Μόναχο και σίγουρα μπορεί να φανταστεί έναν «αρραβώνα».

Ωστόσο, ο 49χρονος τεχνικός βρισκόταν ήδη σε στενή επαφή με την Τότεναμ για να διαδεχθεί τον Αντόνιο Κόντε. Το πρότζεκτ στο Λονδίνο ευχαριστεί τον Τούχελ, ο οποίος πρόσφατα συνδέθηκε ως υποψήφιος και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την πορεία στην Μπουντεσλίγκα υπό τον 35χρονο Νάγκελσμαν και την απώλεια της πρώτης θέσης στην κατάταξη μετά την ήττα (1-2) στο Λεβερκούζεν, ελπίζουν ότι ο άλλοτε τεχνικός της Ντόρτμουντ θα δεχθεί την προσφορά.

Εφόσον τα σενάρια επαληθευτούν, ο Τούχελ πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα στους πρωταθλητές πριν από το ντέρμπι κορυφής με την Ντόρτμουντ την Πρωταπριλιά, στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου.