Skip to main content

Ο Άρης ανανέωσε με τον Μπράμπετς

Ο Τσέχος διεθνής αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης για άλλα δύο χρόνια και συγκεκριμένα έως το 2026.

Ποδοσφαιριστής του Άρη έως το καλοκαίρι του 2026 θα είναι ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τον 30χρονο Τσέχο διεθνή κεντρικό αμυντικό να υπογράφει το νέο συμβόλαιό του επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 202. Ο Μπράμπετς έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τους «Κίτρινους» τον Αύγουστο του 2021 κι από τότε μετρά 66 συμμετοχές και 2 γκολ.

«Οι συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία, γιατί ήταν κάτι που και εγώ προσωπικά ήθελα πάρα πολύ. Στον Άρη νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια», δήλωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη και φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι και η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% του εαυτού μου για τον Άρη, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, ώστε να φέρουμε επιτυχίες και διακρίσεις στον σύλλογο».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη για την αγάπη που μου δείχνουν από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ. Θα συνεχίσω να την ανταποδίδω μέσα στο γήπεδο».