Skip to main content

Σε μπελάδες μπήκε ο Κάιλ Γουόκερ

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Αγγλίας απαθανατίστηκε μεθυσμένος σε παμπ να κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά σε δύο γυναίκες.

Η νίκη επί της Νιούκαστλ μπορεί να κοστίσει ακριβά στον διεθνή μπακ της Μάντσεστερ Σίτι Κάιλ Γουόκερ, όχι για κάτι που συνέβη στον αγωνιστικό χώρο αλλά εξαιτίας του περιστατικού που έλαβε χώρα μερικές ώρες αργότερα, σε παμπ του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ο Γουόκερ ενδέχεται να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από την αγγλική αστυνομία επειδή, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε δύο γυναίκες που βρίσκονταν στην παμπ, με τις οποίες στη συνέχεια αντάλλαξε μερικές λέξεις, ενώ φάνηκε να αγγίζει τη μία.

Τον διάσημο ποδοσφαιριστή απαθανάτισε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κλαμπ και τα πλάνα αναδημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία έχει στην κατοχή της το προσβλητικό υλικό ή όχι.

Σύμφωνα με τον νόμο περί σεξουαλικών παραβάσεων του 2003, ένα άτομο διαπράττει άσεμνη έκθεση εάν εκθέσει εσκεμμένα τα γεννητικά όργανά του για να τα δει κάποιος και εξ αυτού προκληθεί ανησυχία ή δυσφορία.

Η Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά γίνεται κατανοητό ότι ο σύλλογος βλέπει την προσωπική ζωή του διεθνή δεξιού φουλ-μπακ της ως ιδιωτική υπόθεση. Οι εκπρόσωποι του Γουόκερ αρνήθηκαν επίσης να σχολιάσουν.