Skip to main content

Ολυμπιακός έξι αστέρων έκανε πάρτι με τον Λεβαδειακό

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Με σπουδαία εμφάνιση και πολλούς πρωταγωνιστές, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 6-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός… ξέσπασε στον Λεβαδειακό, επικρατώντας με 6-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή την νίκη έφτασαν στους 53 βαθμούς, όσους έχει η ΑΕΚ με δύο ματς λιγότερα και βρίσκονται -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που έχει ένα ματς λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ. Ο Μπιέλ από δεξιά μπήκε στη περιοχή και με ωραίο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μασούρας έχασε διπλή ευκαιρία για το 2-0 ενώ στο 15′ ο Γκροφ είπε «όχι» στον Έλληνα εξτρέμ. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με την μεγάλη ευκαιρία του Συμελίδη στο 25′. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, κυριάρχησαν, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες και τελικά βρήκαν το δεύτερο γκολ στο 38′. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χουάνγκ με ένα τρομερό σουτ έγραψε το 2-0.

Η ομάδα του Μίτσελ συνέχισε και στο δεύτερο μέρος με το πόδι στο… γκάζι και στο 50′ έκανε το 3-0. Ο Φορτούνης με ωραία ενέργεια βρήκε τον Μπιέλ και ο Ισπανός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 58′ ο Μπακαμπού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 4-0 για τους «ερυθρολεύκους».

Στο 86′ και το 88′ ο Κανός με δύο ωραίες εκτελέσεις μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-0 για τον Ολυμπιακό μέσα σε αποθέωσε από το κοινό του.