Skip to main content

Oλυμπιακός: Με στόχο το ισπανικό αήττητο κόντρα στη Βαλένθια

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει την παράδοση στη χώρα της Ιβηρικής και στο αποψινό παιχνίδι με την Βαλένθια.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε στα παρκέ της Euroleague, με την Βαλένθια να τον φιλοξενεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής (21:30, Novasports Prime). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει την παράδοση που έχει ”χτίσει” φέτος με τις ισπανικές ομάδες, έχοντας μόνο νίκες στη χώρα της ιβηρικής και να παραμείνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Ευτυχώς είχαμε τέσσερις μέρες να επανέλθουμε στους ρυθμούς που πρέπει. Παίξαμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα και υπάρχει μια πνευματική αλλά κυρίως σωματική καταπόνηση. Πρέπει να επανέλθουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς που απαιτούνται για ένα δύσκολο παιχνίδι» δήλωσε ο κόουτς των ”ερυθρολεύκων” για το παιχνίδι και συνέχισε:

«Έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε. Παίζει σε ένα τέμπο όπως όλες οι ισπανικές ομάδες, σε ένα υψηλό τέμπο. Υπάρχει ένας κορμός που παίζουν όλοι μαζί και φέτος έχει προσθέσει αθλητικότητα αλλά και έναν νέο προπονητή. Εμείς πρέπει να παίξουμε στο επίπεδό μας. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο».