Skip to main content

Στους «8» ο Πανσερραϊκός και παίζει με την ΑΕΚ

Η ομάδα των Σερρών απέκλεισε με δύο νίκες τον Απόλλωνα Πόντου και στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που κατάκτησε το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη με 3-0 στην έδρα της, η ομάδα των Σερρών επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και στη ρεβάνς, παίρνοντας δικαιωματικά μια θέση στους «8» της διοργάνωσης.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε στο 37΄ ο Κατσαντώνης με προβολή από εκτέλεση κόρνερ του Κολομπίνο, ενώ στο 19ο λεπτό είχε ακυρωθεί γκολ του ίδιου για οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι, που δεν φάνηκαν καθόλου στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Απόλλωνας Πόντου απείλησε με τον Δαλιανόπουλο στο 50΄ και στο 58΄, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία σε σχεδόν άδειο τέρμα μετά το γύρισμα του Αμπούντου στη δεύτερη περίπτωση, ενώ στο 78΄ σουτ του ίδιου παίκτη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κατσίκας.