Skip to main content

Η υπόθεση της Super League γίνεται ντοκιμαντέρ

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Apple TV+ και υπογράφεται από τους βραβευμένους με Emmy Τζεφ Ζίμπαλιστ και Κόνορ Σελ.

Η υπόθεση της Super League θα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακόμη δεν υπάρχει βέβαιο συμπέρασμα στην ιστορία. Σίγουρα όμως δημιούργησε θόρυβο, τόσο που η Apple αποφάσισε να της αφιερώσει μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Στις 13 Ιανουαρίου θα βγει στον αέρα από την Apple TV+ το «The fight for football – The Super League case». Ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών που καταγράφει πώς συγκρούονται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όταν αποκαλύπτονται τα σχέδια για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού πρωταθλήματος, πυροδοτώντας μια μάχη μεταξύ των ισχυρότερων ηγετών του ποδοσφαιρικού κινήματος που παρενέβησαν για την άμυνα ή υπέρ της διαστρέβλωσης των παραδόσεων αυτού του αθλήματος.

Μέσα από συνεντεύξεις που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, με προέδρους Λιγκών, ιδιοκτήτες συλλόγων και τους εμπνευστές της ευρωπαϊκής Super League, το ντοκιμαντέρ αφηγείται στους ποδοσφαιρόφιλους το πώς και γιατί δημιουργήθηκε αυτή η ιδέα ενός ξεχωριστού πρωταθλήματος και τα σχέδια που αναπτύχθηκαν για να γίνει εφικτό.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετείται από τον βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Τζεφ Ζίμπαλιστ, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός για λογαριασμό του All Rise Films News & Documentary, μαζί με τον επίσης νικητή του βραβείου Emmy Κόνορ Σελ, της εταιρείας παραγωγής Words + Pictures.

naftemporiki.gr