Skip to main content

Αλμέιδα: Είμαστε σε καλό δρόμο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε

Ο προπονητής της ΑΕΚ εστίασε στο ομαδικό πνεύμα και την ταπεινότητα των ποδοσφαιριστών του ως τα κύρια σημεία που έφεραν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό μετρούσε πολύ περισσότερο από την εμφάνιση, κι αυτό ο Ματίας Αλμέιδα το γνώριζε καλύτερα από τον καθένα.

Εν τέλει ο στόχος επιτεύχθηκε, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 στο ντέρμπι και ο Αργεντινός τεχνικός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος, κάτι που αποτύπωσε και στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη λήξη.

Ο Αλμέιδα σχολίασε ότι οι ποδοσφαιριστές του ακολούθησαν το τακτικό πλάνο και άξιζαν τη νίκη, ενώ υπογράμμισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε καλό δρόμο για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

«Γνωρίζαμε τη δύναμη σε ατομικά χαρακτηριστικά αλλά και ως σύνολο του Παναθηναϊκού. Είχαμε πει ότι οι μικρές λεπτομέρειες θα είναι πολύ σημαντικές», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

«Οι παίκτες κατάλαβαν πολύ καλά αυτά που σκεφτήκαμε, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ήταν ενωμένοι, έπαιξαν με ταπεινότητα και άξιζαν τη νίκη», πρόσθεσε.

Όσο για το αν είναι ικανοποιημένος με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του; «Η ΑΕΚ παίζει αυτό το παιχνίδι στη διάρκεια όλου του πρωταθλήματος. Είμαστε σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε οι παίκτες να ταυτίζονται με τη φανέλα και το σήμα που φοράνε. Δουλεύουν σαν ομάδα, τα πάνε αρκετά καλά κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουν».