Skip to main content

Απόρθητο κάστρο η έδρα του Κολοσσού

Η ομάδα της Ρόδου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με πέντε νίκες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες, υποχρεώνοντας το Λαύριο σε ένατη ήττα.

Ο Κολοσσός Ρόδου σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη του στην Basket League επικρατώντας εντός έδρας του Λαυρίου με 90-87, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» διατήρησε το εντός έδρας αήττητο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (5 νίκες) και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 6-5, σε αντίθεση με το συγκρότημα της Λαυρεωτικής που μετρά 2-9 και δεν έχει ακόμη εκτός έδρας επιτυχία.

Η νίκη ήρθε πάντως δύσκολα για τους γηπεδούχους, που είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ ακόμα και με διψήφιες διαφορές αλλά με αντεπίθεση στο τέλος ανέτρεψαν την κατάσταση.

Κορυφαίος για τον Κολοσσό ήταν ο Κατσίβελης με 21 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Ο Κόφι μέτρησε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες των γηπεδούχων ήταν «διψήφιοι» σε πόντους.

Για το Λαύριο, που διεκδίκησε ως το τέλος την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του, ο Κόουλ είχε 27 πόντους (5/6 δίποντα, 4/5 τρίποντα), ο Λάνγκεβαϊν 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ Ζάρας και Φλαγκ μέτρησε 12 και 10 πόντους, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 48-49, 64-71, 90-87.