Skip to main content

Ο Λεβαντόφσκι «ψηφίζει» Μέσι για τη Χρυσή Μπάλα

REUTERS/Matthew Childs

Για τον Πολωνό διεθνή επιθετικό της Μπαρτσελόνα το πιο βασικό κριτήριο είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, κι αυτό το σήκωσε ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της ύστερα από 36 χρόνια, οπότε αυτοδικαίως ο αρχηγός και ηγέτης της «Αλμπισελέστε» καθίσταται πρώτο και μέγιστο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας το 2022.

Αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, τότε ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου θα τιμηθεί από το γαλλικό περιοδικό France Football για όγδοη φορά με το συγκεκριμένο βραβείο, φτάνοντας πολύ μακριά από τους ποδοσφαιριστές που έπονται.

Υπέρ της απονομής του βραβείου στον Μέσι τάσσεται χωρίς περιστροφές ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που μάλιστα τον αντιμετώπισε πρόσφατα (30/11) στο Μουντιάλ του Κατάρ και ο οποίος δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo.

«Φυσικά και μπορεί να το κατακτήσει (σ.σ. το βραβείο)», απάντησε ο Πολωνός «δολοφόνος» της Μπαρτσελόνα, απαντώντας στη σχετική ερώτηση.

«Μπορεί να υπάρχει κι άλλος παίκτης που παίζει για τον ίδιο σύλλογο, αλλά υπάρχει μόνο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που “κρίνει” ποιος θα κερδίσει το βραβείο αυτήν την σεζόν. Και ο Λέο, είναι πλέον σίγουρα στην πρώτη θέση, λόγω των όσων έχει καταφέρει, που σημαίνει τα πάντα γι΄ αυτόν. Τώρα μπορεί να το απολαύσει».