Skip to main content

Τέταρτη σερί νίκη ο ΠΑΟΚ, 2-0 στο Αγρίνιο

Ο «Δικέφαλος» πέτυχε από ένα γκολ στα τελειώματα των δύο ημιχρόνων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στο 1-0.

Με δύο «διπλά» ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πρώτη του β΄ γύρου στο πρωτάθλημα. Το πρώτο σημειώθηκε το απόγευμα στο Ηράκλειο (ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-1), το δεύτερο μερικές ώρες αργότερα, με τον ΠΑΟΚ να περνά με 2-0 από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και να ξαναβρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -4 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, με το οποίο έκλεισε η αυλαία της 14ης ημέρας, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο γκολ στο 14΄, αλλά ακυρώθηκε μετά (και) από τη χρήση του VAR: ο Ολιβέιρα έκανε ωραία κίνηση και κάθετη πάσα στον Νάρεϊ, ο οποίος πλάσαρε τον εξερχόμενο Ανέστη.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολιβέιρα κέρδισε φάουλ σε πλάγια θέση. Ο Νάρεϊ έκανε τη σέντρα κι ο Πορτογάλος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, ωστόσο, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Σιδηρόπουλο, καθώς στην εκτέλεση του φάουλ ο Αουγκούστο απώθησε τον Κολοβό.

Τα «καναρίνια» σπατάλησαν σπουδαία διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 57΄, όταν αρχικά ο Κοτάρσκι απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Μάρτενσον, με τον Καρέλη στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα άουτ με προβολή, σε άδεια εστία!

Τελικά, το δεύτερο γκολ για τους «ασπρόμαυρους» ήρθε στο 86ο λεπτό. Ο Αουγκούστο έκλεψε από τον Κολοβό, άλλαξε με τον Ολιβέιρα και ο Βραζιλιάνος με ψύχραιμο αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, για την τέταρτη συνεχή νίκη της ομάδας του στη Λίγκα.