Skip to main content

Προς ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2024 ο Μέσι

Οι ενδείξεις και η θετική διάθεση του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή δείχνουν ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πσριζιάνους, ωστόσο επιλογές πάντα υπάρχουν γι΄ αυτόν.

Ακόμη μια είδηση που ​​αφορά το μέλλον του νέου παγκόσμιου πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι: εκτός από το ότι θα συνεχίσει με τη φανέλα της Αργεντινής, όπως ανέφερε ο ίδιος ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, ο σταρ από το Ροζάριο θα παίξει τουλάχιστον για άλλη μία σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γαλλικής εφημερίδας L΄Equipe, ο Μέσι έχει δώσει το Ο.Κ. μετά από συζήτηση στις αρχές Δεκεμβρίου, στο Κατάρ, μεταξύ του προέδρου της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί και του πατέρα του, Χόρχε.

Οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου πάντα εξέφραζαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν πέρα ​​από το τρέχον συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023 και να υπογράψουν νέα συμφωνία στον Μέσι πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένα ενδεχόμενο που απορρίφθηκε από τον παίκτη, ο οποίος προτίμησε να συγκεντρωθεί πλήρως στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του, αν κι αυτό απομένει να το δούμε.

Έτοιμες για συζητήσεις οι δύο πλευρές

Προς το παρόν υπάρχει μόνο η συμφωνία για συζητήσεις ως προς την ανανέωση με συνάντηση που λογικά θα γίνει στις αρχές του έτους για να βρεθεί η ισορροπία, τόσο για τη διάρκεια της νέας συμφωνίας όσο και για τις οικονομικές συνθήκες, που αποτελούσε πάντα βασικό σημείο σε κάθε διαπραγμάτευση.

Το αίσθημα που υπάρχει είναι εξαιρετικά θετικό, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν στα ΜΜΕ όλου του κόσμου κατά την παρουσία του στο Κατάρ, για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην πατρίδα του.

Οι συνθήκες στις οποίες ζει στη γαλλική πρωτεύουσα η οικογένεια του Μέσι, παρούσα στη χώρα του Κόλπου σε όλη τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αποτελεί ακόμη ένα «συν» για την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Μετά από μια περίπλοκη πρώτη σεζόν, εντός κι εκτός γηπέδου, ο «ψύλλος» και η οικογένειά του βρήκαν τις σωστές ισορροπίες μακριά από την Μπαρτσελόνα, όπως αποδεικνύουν τα 12 γκολ και οι 14 ασίστ του Μέσι σε 19 αγώνες, μεταξύ πρωταθλήματος και Champions League.

Οι άλλες επιλογές στο τραπέζι

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το Παγκόσμιο Κύπελλο, το τρίτο στην ιστορία της Αργεντινής. Τώρα θα πρέπει να δούμε πως θα πάει η επιστροφή του στο Παρίσι, με κάποιους οπαδούς να δείχνουν πως είναι θυμωμένοι μαζί του για τη νίκη της «Αλμπισελέστε» απέναντι στη Γαλλία του συμπαίκτη του στην Παρί, Κιλιάν Μπαπέ.

Η παραμονή στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην πρώτη θέση στο μυαλό του παίκτη, επίσης λόγω και της επιθυμίας του να συνεχίσει με την Εθνική ομάδα.

Εν τούτοις, οι επιλογές επιστροφής στην Μπαρτσελόνα ή μετακίνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πάντα παρούσες στη σκέψη του, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να θέλει πάντοτε να τον ντύσει με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

naftemporiki.gr