Skip to main content

Η Μπάγερν θέλει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες

REUTERS/Kai Pfaffenbach

Οι Βαυαροί πρωταθλητές αναζητούν αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια τους μετά τον τραυματισμό του Νόιερ, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν.

Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά τερματοφύλακα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: στόχος του πιο επιτυχημένου συλλόγου στη Γερμανία είναι να αντικαταστήσει τον Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ σπάζοντας το πόδι του ενώ έκανε σκι και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Αυτό σημαίνει ότι ο μεγάλος Γερμανός τερματοφύλακας των Βαυαρών και της Εθνικής ομάδας δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έως το τέλος της εφετινής περιόδου.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, η Μπάγερν έχει βάλει στο στόχαστρο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Αργεντινό Εμιλιάνο «Ντίμπου» Μαρτίνες, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Άστον Βίλα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Άλλο που δεν θα ήθελε ο κορυφαίος γκολκίπερ του Μουντιάλ 2022 να αναμετρηθεί με τον φίλο του Λιονέλ Μέσι σε μια σημαντική διοργάνωση όπως το Champions League, αφού στη φάση των νοκ άουτ οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν τους Παριζιάνους, με πρώτο αγώνα στις 14 Φεβρουαρίου.