Skip to main content

Νίκη με Κασάμι ο Ολυμπιακός απέναντι στη Νότιγχαμ

Ο φιλικός αγώνας με την ομάδα της Premier League ήταν και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τα έσοδα να διατίθενται στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Με νίκη ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες του ο Ολυμπιακός πριν την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης σε αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο 6΄ μετά τη συνεργασία Ελ Αραμπί και Μπιελ ο Ισπανός σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 39ο λεπτό ο Παϊτίμ Κασάμι, όταν κόρνερ που εκτέλεσε ο Φορτούνης σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την πειραϊκή ομάδα, καθώς δύο λεπτά μετά το γκολ ο Ελ Αραμπί αστόχησε από καλή θέση, πάλι από πάσα του Φορτούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες, είναι δε χαρακτηριστικό ότι ως το 70΄ ο Μίτσελ είχε αλλάξει τους 10 από τους 11 που αποτέλεσαν το αρχικό σχήμα.

Κάπως έτσι η αγγλική ομάδα κατάφερε να πάρει τον έλεγχο, να πιέσει και να απειλήσει με τον Τζόνσον στο 60ό και 62ο λεπτό, αλλά Τζολάκης και Πασχαλάκης, αντίστοιχα, απέκρουσαν.