Ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου του ΣΚΑ Δράμας αναδείχθηκε νικητής στο έπταθλο Ανδρών του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, όπως και το 2017, με απολογισμό 5.366 βαθμών.
Η πρώτη θέση κρίθηκε στο τελευταίο αγώνισμα, που ήταν τα 1.000 μέτρα και ο Ανδρέογλου πρώτευσε με χρόνο 2.50.58, αφήνοντας δεύτερο τον Άρη Περιστέρη (ΓΑΣ Παιανίας), που πριν το τελευταίο αγώνισμα προηγούνταν με ένα βαθμό διαφορά.
Ο Περιστέρης συγκέντρωσε 5.317 βαθμούς, ενώ τρίτος ήταν ο Αντώνης Ανδρέογλου, επίσης του ΣΚΑ Δράμας, με 5.126 βαθμούς.
Στο πένταθλο Γυναικών πρώτευσε η Μαρία Ζαχαρούδη του ΟΚΑ Καβάλας με 3.673 β., νικώντας με ελάχιστη διαφορά την Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά), που συγκέντρωσε 3.668 β.
Η πρώτη τριάδα συμπληρώθηκε από την Ελεονώρα Τσογκά, που συγκέντρωσε 2.975 βαθμούς.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












